Enzysanté verkoopt een breed scala van voedingssupplementen gebaseerd op natuurlijke producten in combinatie met enzymen. Dit unieke proces op de markt van de gezondheidszorg zal aanzienlijk de effectiviteit van voedingssupplementen verhogen.

De behandelde gezondheidsproblemen zijn : gezichtsscherpte, gewrichten / artritis, cholesterol, angst, diabetes, urine-problemen, zware benen, veroudering, menopauze, mannelijke urineproductie, energie, geheugen, leverproblemen, osteoporose, zuur-base evenwicht, ontsteking, stress, ...

De samenstellingen van de producten op deze site zijn ook meer geavanceerde en innovatiever dan de meeste traditionele lijnen van voedingssupplementen.

Hun natuurlijke karakter en efficiëntie maakt dat deze producten bijzonder geschikt zijn voor mensen die bewust omgaan met hun gezondheid en zich willen beschermen tegen aandoeningen en dit op welbepaalde tijdstippen of in de vorm van een kuur, maar zonder het gebruik van geneesmiddelen.

Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen. Ze zijn geen substituut voor een gevarieerde en evenwichtige voeding of voor een gezonde levensstijl.


Champ famille JPEG